Θέση Πρακτικής Άσκησης εκτός ΕΣΠΑ για προπτυχιακό/ή φοιτητή/τρια στην εταιρία ARI Greek Antipasti A.E.

72 προβολές 11 Ιουνίου 2021

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Αποστολή βιογραφικών έως

25 Ιουνίου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ

Πρόσκληση για αιτήσεις

Ο Φορέας Υποδοχής  “ΑRI Greek Antipasti Α.Ε.” βιομηχανία τροφίμων με δυναμική εξέλιξη και παρουσία στον χώρο των εξαγωγών που βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής επιθυμεί να απασχολήσει 1 προπτυχιακό/ή φοιτητή/τρια του Τμήματος ΗΜΜΥ Α.Π.Θ.

Η Ελληνική Βιομηχανία ARI Α.Ε., ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε παρασκευάζει τρόφιμα τύπου ‘Antipasti’. Διαθέτει 30 κωδικούς προϊόντων και είναι αμιγώς εξαγωγική. Τα προϊόντα της διακινούνται μέσω γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και φτάνουν στους καταναλωτές 25 Ευρωπαϊκών Χωρών. Η ανάπτυξη της στηρίζεται σε συνεχή επενδύσεις, σε κτηριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και εκτείνονται σε έκταση 34 στρεμμάτων. Πιστοποιημένες από το διεθνές σύστημα διασφάλισης IFS και το σύστημα HACCP. Εφαρμόζοντας κάθε απαίτηση του συστήματος με σκοπό την συνεχή βελτίωση των βιομηχανικών πρακτικών και τελικό στόχο την ύψιστη ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της. Σήμερα απασχολεί σύνολο 200 εργαζόμενους στις διάφορες δραστηριότητες της και στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης της ψάχνει άτομα που πιστεύουνε στην αξίες της Εταιρίας, με καινοτόμες ιδέες, όρεξη για μάθηση και δουλειά.

Υποβολή αιτήσεων: έως 25 Ιουνίου 2021

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.