Εταιρεία τροφίμων ΔΕΛΤΑ_DELTA #graduateprogram #u in the future

201 προβολές 23 Μαΐου 2023

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

εταιρεία τροφίμων ΔΕΛΤΑ

Αποστολή βιογραφικών έως

23 Ιουνίου 2023

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση Πολυτεχνική

 

Είσαι ήδη εκεί! #DELTA #graduateprogram #uinthefuture

 Η εταιρεία τροφίμων ΔΕΛΤΑ σας συστήνει το νέο καινοτόμο πρόγραμμα αποφοίτων U in the future. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 24 μήνες και απευθύνεται σε νέους και νέες 21-24 ετών, τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων ή Πολυτεχνικών Σχολών.

Συμμετέχοντας στο U in the future, οι νέοι-ες έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ένα ενθουσιώδες περιβάλλον, που τους ενθαρρύνει να προτείνουν και να καινοτομούν για τους πελάτες, την κοινωνία και τον πλανήτη!

Θα εργαστούν σε διαφορετικές εταιρείες του ομίλου Vivartia, θα αποκτήσουν εμπειρία σε consulting και θα ανακαλύψουν μέσα από συναρπαστικά projects, αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.

Αμέσως μετά, έχουν τη δυνατότητα για μία θέση εργασίας στην ΔΕΛΤΑ, ή σε μια εταιρία του ομίλου Vivartia.

Περισσότερα: https://www.delta.gr/graduate-program/

 

Σχετικά με τη ΔΕΛΤΑ

«Η ΔΕΛΤΑ είναι μια εταιρεία τροφίμων που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλής διατροφής. Εδώ και πάνω από 70 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας και ταυτόχρονα προάγουν διεθνώς το ευ ζην της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει γάλα, γιαούρτι, χυμούς, παγωμένο τσάι, φυτικά και τυροκομικά προϊόντα, έχοντας ηγετική παρουσία σε πολλούς από τους τομείς δραστηριοποίησής της. Η ΔΕΛΤΑ, πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και τη χρηστή διακυβέρνηση, δημιουργεί επιπρόσθετη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική οικονομία και ευημερία της χώρας. Η ΔΕΛΤΑ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου VIVARTIA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://delta.gr 

Δείτε σχετικές οδηγίες για το βιογραφικό σημείωμα.

ΕΣΠΑ