Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»/Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, Παράρτημα Ξάνθης

174 προβολές 27 Απριλίου 2021

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»/Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

Αποστολή βιογραφικών έως

21 Μαΐου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Θετικές Επιστήμες Πληροφορική Πολυτεχνική

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»/Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, Παράρτημα Ξάνθης, επιθυμεί να συνεργαστεί με έμπειρα στελέχη του τομέα της Πληροφορικής, με σχετικό τίτλο από Τριτοβάθμιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, στο πλαίσιο του έργου «ΑΓΡΟ4+: Ολιστική προσέγγιση στη Γεωργία 4.0 για νέους αγρότες» (http://agro4plus.athenarc.gr/).

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι οι εξής:

  • ARC-I-2: (1 άτομο) (link) Ανάπτυξη ειδικών αλγορίθμων Μηχανικής Μάθησης (Εμπειρία σε Tensorflow, Keras, Pytorch κλπ.).*
  • ARC-Ι-15: (1 άτομο) (link) Ανάπτυξη ειδικών αλγορίθμων/μοντέλων για συνεργατικά πολυπρακτορικά συστήματα (Εμπειρία σε θέματα multi-agents cooperations/communication systems).**
  • ARC-I-3: (1 άτομο) (link) Ανάπτυξη ειδικών αλγορίθμων ρομποτικής, (Εμπειρία σε ROS: Autonomous navigation, Robotic arm manipulation, κλπ.). Ανάπτυξη ειδικών αλγορίθμων Μηχανικής Μάθησης.**

* Προθεσμία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: 10/05/2021, ώρα 15:00 (Ελλάδας)

**Προθεσμία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: 21/05/2021, ώρα 15:00 (Ελλάδας)

 

Θα επιλεγεί ένας υποψήφιος για κάθε θέση. Η διάρκεια της σύμβασης που θα συναφθεί εκτιμάται σε 24 μήνες. Το ύψος της αμοιβής καθορίζεται με βάση την πολιτική αμοιβών του ΕΚ “Αθηνά”, τα προσόντα του συνεργάτη και το ακριβές έργο που θα κληθεί να εκτελέσει.

Το ΕΚ “Αθηνά” επιδιώκει να προσφέρει στους συνεργάτες του το βέλτιστο περιβάλλον για να αναπτύξουν τις ακαδημαϊκές τους ικανότητες στο πλαίσιο του δημόσιου σκοπού του και των αναγκών του εκάστοτε χρηματοδοτικού έργου. Όλες οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα εξεταστούν προσεκτικά εφόσον πληρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις. Το ΕΚ “Αθηνά” καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίζονται οι κανόνες διαφάνειας και ίσων ευκαιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις πρόσκλησεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Κατερίνα Καραμαλίδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin-ilsp@athenarc.gr και στο τηλέφωνο: 25410-78787 εσωτ. 112.

 

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.