Α. Χατζόπουλος Α.Ε. _ IT Support

82 προβολές 29 Μαρτίου 2021 1 χρήστης υπέβαλε αίτηση

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Αποστολή βιογραφικών έως

29 Απριλίου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Θετικές Επιστήμες Μαθηματικό Πληροφορική Πολυτεχνική Φυσική

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. εξειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Χατζόπουλο το 1931 και σήμερα είμαστε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες μεταποίησης συσκευασίας στην ευρωπαϊκή αγορά και ένας σημαντικός διεθνής παίκτης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δύο εργοστάσια παραγωγής στην Θεσσαλονίκη, με πολυάριθμα γραφεία πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό και προηγμένα συστήματα περιβάλλοντος και ποιότητας, η ετήσια ανάπτυξη της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι σταθερά υψηλότερη από αυτή της αγοράς συσκευασίας με βάση τις εξαγωγές της εταιρείας σε περισσότερες από 25 χώρες. Προσφέρουμε με πάθος ασύγκριτα προϊόντα συσκευασίας, λύσεις και υπηρεσίες, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους σε όλη την αλυσίδα αξίας.

Στα πλαίσια της ανάπτυξής μας αναζητούμε νέο μέλος στην ομάδα μας για τη θέση IT Support (Κωδικός θέσης: IT.S.02/21)

Οι κύριες αρμοδιότητες αφορούν την υποστήριξη της ομάδας μηχανογράφησης. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται o έλεγχος και η επίβλεψη λειτουργίας πληροφοριακών συστημάτων, η επίλυση βασικών προβλημάτων λογισμικού και υλικού και η υποστήριξη χρηστών, η διαχείριση αποθεμάτων τμήματος, η υποστήριξη προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού, ο έλεγχος και η τακτοποίηση σταθμών εργασίας.

Προφίλ υποψηφίου
✔️ Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής
✔️ Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
✔️ Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτή & προφορική επικοινωνία)
✔️ Γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows και Mas iOS
✔️ Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
✔️ Εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
✔️ Απαραίτητη ικανότητα οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου
✔️ Εμπιστευτικότητα/ εχεμύθεια

Παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτικό πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής και Υγείας, συνεχή εκπαίδευση, άριστες συνθήκες εργασίας σε σύγχρονο, δυναμικά αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς επίσης ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας μπορείτε να στείλετε
το βιογραφικό σας σημείωμα στο email αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.hatzopoulos.gr.

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας. Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.