Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 53 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

273 προβολές 19 Ιανουαρίου 2023

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αποστολή βιογραφικών έως

03 Φεβρουαρίου 2023

Κατηγορία
Πρακτική Άσκηση
Επιστημονικό Αντικείμενο
Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση Πληροφορική

1_4_1077716815.jpg

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων για αμειβόμενη πρακτική άσκηση (paid internship) σε κατάλληλους υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καθημερινές λειτουργίες ενός κοινωφελούς ιδρύματος και να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της φιλοσοφίας και του έργου διαφόρων δωρεοδόχων, και μη, οργανισμών, οι οποίοι προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες και προγράμματα στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού.

Η πρόσκληση για την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή περίοδο (3 Απριλίου – 31 Ιουλίου 2023) θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2023. Αν θα ήθελες να γίνεις μέρος ενός διεθνούς φιλανθρωπικού ιδρύματος που θεωρεί τους ασκούμενους ως αναπόσπαστο μέρος του οργανισμού, μίας ποικιλόμορφης ομάδας που εργάζεται με πάθος κι επιμονή για να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, υπόβαλε την αίτησή σου για τις παρακάτω θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε σχετικές οδηγίες για το βιογραφικό σημείωμα.

ΕΣΠΑ