Ημέρες Καριέρας Α.Π.Θ. 2021- Πρόσκληση Υποψηφίων

 

Ήθελες ποτέ να πάρεις εσύ συνέντευξη από έναν recruiter;

Να συνομιλήσεις μαζί του και να ξεδιαλύνεις πολλές απορίες σου σχετικά με τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι; Να ακούσεις κάποιες συμβουλές για το πώς θα εξασφαλίσεις την επόμενη συνέντευξή σου ή τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις;

Αυτά και πολλά άλλα, θα έχεις τη δυνατότητα να τα ακούσεις και να τα συζητήσεις on-line στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2021, στις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ.

Ανεξάρτητα από το τι σπουδάζεις, παρακολούθησε διαδικτυακά τα tips για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας.

  • Όλοι οι φοιτητές & απόφοιτοι, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη σειρά εικονικών παρουσιάσεων και να προετοιμάσουν καλύτερα τον εαυτό τους.
  • Οι προερχόμενοι από STEM (θετικές επιστήμες, πολυτεχνείο) & BUSINESS STUDIES, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν και το βιογραφικό τους για μια καριέρα στην τεχνολογία ή στον τεχνικό κλάδο.

Ελάτε μαζί μας – ξέρουμε ότι θα σας είναι χρήσιμο!
Δείτε όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας

  • Βλέπω εδώ το προφίλ των εταιριών που συμμετέχουν.
  • Κάνω εγγραφή εδώ για να παρακολουθήσω την εκδήλωση στις  9 & 10 Νοεμβρίου 2021 (μπορούν να την παρακολουθήσουν και μέλη εκτός ΑΠΘ)
  • Παρακολουθώ εδώ την εκδήλωση στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2021
  • Μετά την εκδήλωση και ως τις 30 Νοεμβρίου, εφόσον είμαι φοιτητής ή απόφοιτος του ΑΠΘ ανεβάζω εδώ το βιογραφικό μου (χρειάζεται λογαριασμό google, επίσης το βιογραφικό μου θα είναι ορατό σε όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες)